ICP modleICP panelni IR (infracrveni) grijači proizvedeni su kako bi služili svojim korisnicima na trenutnoj razini IR tehnologije. Ovaj sustav grijanja prihvaćen je diljem Europe kao sustav koji liječnici preporučuju za prostorije u kojima borave pacijenti koji boluju od astme, bronhitisa i alergija te starije osobe s bolestima kostiju. Pored mnogih zdravstvenih dobrobiti infracrvene tehnologije, ICP paneli štede energiju u postotku iznad zadanih normi što najbolje pokazuje uspjeh prodaje ovih panela u brojnim europskim državama.

ICP paneli najzdraviji su grijaći sustavi i preporučuju se za građevine s dobrom izolacijom, za uporabu u bolnicama i hotelima, ali i za sve lokacije s visokom koncentracijom prašine.

Ako niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385 44743190 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Sve infracrvene panele možete pogledati u našoj web trgovini >>

Podijeli ovaj sadržaj

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt <<< klikni

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu

data logger
PROSPEKT<<< klikni

TFA katalog 2013

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu

Checker
www.prochecker.hr

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.