Zašto koristiti infracrveno grijanje?

Primjena IR grijanjaInfracrveno grijanje je grijanje budućnosti.

Svojom malom ugradnom dubinom od samo 25mm INFRAVAL paneli su krajnje štedljivi na prostoru i pogodni kako za montažu na zid tako i na strop. INFRAVAL grijanje treba samo struju za napajanje. Vi štedite na dodatnim cjevovodima, kotlovnici kao i prostoru za skladištenje goriva.

Zavodljiv, estetički dizajn Vam otvara potpuno nove mogućnosti za namještanje interijera bez dominatnih grijačih tijela koja zauzimaju previše prostora. Uz primjenu kao potpuno, djelomično ili kao prijelazno grijanje za kuću, stan, ured ili radni prostor INFRAVAL je izvrsno pogodan za sušenje vlažnih zidova i podruma.

Štedljivost

INFRAVAL ne treba održavanje te stoga otpadaju svi troškovi za servisiranje i popravke. Gubitci topline su kroz infracrveno zračenje znatno reducirani što vodi do redukcije troškova.

INFRAVAL grijanje omogućava brzo i efektivno zagrijavanje pojedinačnih prostorija u svakon trenutku. Upravo u proljeće i jesen ova fleksibilnost doprinosi uštedi energije.

IR grijanjeZdravlje

INFRAVAL paneli zagrijavaju zidove a ne i zrak u prostoriji. Tako zidovi ostaju suhi te plijesan koja nastaje kondenziranjem toplog zraka na hladnim površinama nema mogućnost za širenje.

Ugodno topli zidovi djeluju pozitivno na ugođaj čak i kod niže temperature zraka. Niža temperatura u prostoriji znači i povećanje vlažnosti zraka što osobito u zimskim danima doprinosi tome da sluznice ne isušuju i time prirodna zaštita protiv prehlade ostaje aktivirana. Infracrveni toplotni valovi se u medicini već dugo koriste uspješno za liječenje grčeva i upala.

Infracrvena toplina INFRAVAL panela djeluje pozitivno na imunski sustav i pojačava obrambene snage tijela.

Primjena

Izračun potrošnje

Podijeli ovaj sadržaj

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Napiši komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt <<< klikni

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu

data logger
PROSPEKT<<< klikni

TFA katalog 2013

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu

Checker
www.prochecker.hr

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.